6 Kasım 2014

Ana Sayfa » , , , , , , , , » Farmasi Catwalk Xxl Mascara Deneyimim !

Farmasi Catwalk Xxl Mascara Deneyimim !

6 Kasım 2014

 Merhaba ; gittiğim etkinliklerde aldığım hediyeleri kullanıp yorumlamaya devam ediyorum. Bugün sizlere #gardenevent2014 etkinliğinde  hediye edilen  ürünlerinden  Farmasi  catwalk xxl  maskarayı tanıtacağım.


Tombul bir ambalaja sahip olan mascaramız beyaz ve siyah rengi ile gayet sade ve sıradan bir mascara izlenimi veriyor.

 Fıçası tam benim sevdiğim tarza kıl fırçalardan ,kıl fırçaların benim için bir artısı da kirpiklerine sürerken gözüne batırsan bile canını yakmıyor.Fırça yapısı sık kıllardan oluşmuştur.4 farklı renk seçeneğine sahip olan FARMASİ CALWALK ILLUSION mascara içindeki e vitamini ile aynı zamanda kipriklerinizi besliyor.
 Bu mascaramızın özelliği suya dayanıklı yapısıyla yağmur ,çamur, gözyaşına karşı banamısın demiyor. Gün içerisinde akma ,bulaşma gibi durumlarda bırakıp sizi zor duruma sokmuyor. Gönül rahatlığı ile kullanıyorsunuz.
 Resimdede gördüğünüz gibi çok belirgin kirpiklerim yok hatta bazen tamamen içine kaçıyor. 2 kat uyguladığım xxl mascara sayesinde kirpiklerim gözle görülür bir farka uğruyor. Kirpiklerim daha dolgun ,daha hacimli ve daha uzun gözüküyor.

 Farmasi ürünlerine çevrenizdeki temsilciler sayesinde katalog üzerinden satışla temin etme imkanına sahipsiniz.Genel olarak kullandığım farmasi ürünlerinden memnun kaldım .Deneyimledikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.Sevgiler...


Dip not : Farmasi kozmetiğin sevdiğim özelliklerinden biri de hayvanlar üzerinde test yapmıyor oluşu ,bu konuya duyarlılık gösterdikleri için çok teşekkür ederim.


"Farmasi Catwalk Xxl Mascara Deneyimim !" için 7 yorum:

  1. Looks great!

    Check out my new post Here!!!

    YanıtlaSil
  2. Kirpikleri olmayanlar ne kullanacak takma kirpik mi alsam :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde çok yok gibi kirpiklerim ama bak bende işe yaradı.

      Sil
  3. Çok net bir ürün incelemesi olmuş canım. Paylaşım ve tavsiyen için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir blog hazırlamışsınız. Daha fazla farmasi ürünü paylaşırsınız umarım.

    YanıtlaSil