14 Şubat 2014

Ana Sayfa » » İSTENMEYEN TÜYLERİNİZİ LAZERİN EN DOĞAL HALİ İLE TANIŞTIRIN

İSTENMEYEN TÜYLERİNİZİ LAZERİN EN DOĞAL HALİ İLE TANIŞTIRIN

14 Şubat 2014

Çeşitli yöntemler denendiği halde tüy problemine çözüm bulamayan ve sosyal hayatında sıkıntı çeken kadınların istenmeyen tüy problemine Bioder Bio Epilation Serum çare oluyor. Ayda 3 günlük pratik kullanımıyla oldukça ‘kalıcı’ ve ‘etkili’ bir çözüm sunan Bioder serum, içeriğindeki Turunç ve Bitkisel Complex B ekstreleri ile tüyleri azaltıyor, inceltiyor, geciktiriyor ve kalıcı olarak yok ediyor.

Hormonal düzensizlikler ile ortaya çıkan istenmeyen tüyler kadınların sosyal hayatlarında önemli sıkıntılar yaratırken birçok kişi ağda gibi acı verici ya da lazer gibi riskli uygulamaları deniyor fakat kalıcı ve kesin bir çözüm bulamıyor. Birçok nedene bağlı olarak görülen  tüylenme problemine 2. seanstan itibaren gözle görülür etki sağlayan Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı Serum istenmeyen tüyleri ayda sadece ilk 3 gün, günde 1 kez olan pratik kullanımıyla azaltıyor, inceltiyor, geciktiriyor ve kalıcı olarak yok ediyor. 6 aylık düzenli kullanımla ise kadınları o arzuladıkları pürüzsüz cilde kavuşturuyor.

Serumun emilimini artırmak için ise kutu içerisinden çıkan nemlendirici krem uygulanıyor. Yüz ve vücut bölgesinin farklı cilt ve kıl yapısı göz önüne alınarak ayrı ayrı formüle edilen ve 3’lü etki sunan Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı Serum, kıl ve ten rengi ayırt etmeksizin istenmeyen tüylere kesin çözüm sağlıyor. Öyle ki kıl rengi sarı olan ve lazer ile çare bulunamayan sarı tüyler de gözle görülür kalıcı bir azalma sağlayan Bioder Bio Epilation Serum, toplam uygulama süresi ve fiyatı gibi kriterler bir arada değerlendirildiğinde ise diğer yöntemlere kıyasla maliyet avantajı da sunuyor.





"İSTENMEYEN TÜYLERİNİZİ LAZERİN EN DOĞAL HALİ İLE TANIŞTIRIN" için 1 yorum:

  1. çekilişime beklerim:)
    http://belgin-ce.blogspot.com.tr/2014/02/hchaircareurunleriylekadinlargunucekilisi.html

    YanıtlaSil